Massage in tijden van Corona.

Behandelingen beginnen weer op maandag 11 mei 2020

Wat is er anders ?

Bijna helemaal niets ! De gebruikelijke contra-indicaties voor massage die gelden nu ook. Dus heb je: koorts of een (keel-)ontsteking, kom dan niet voor een massage . Nu is daar aan toegevoegd: een droge hoest, een loopneus, niezen of klachten aan de luchtwegen. Dat is nu echt zeer belangrijk !

Als je dat fijn kan je zelf je eigen mondkapje meenemen om te dragen. Ik ventileer de ruimte door het raam op een grote kier te laten staan. Daarnaast staat de mechanische ventilatie op de hoogste stand.

Ik plan tussen elke behandeling 30 minuten in. Dan desinfecteer ik de ruimte, de behandeltafel, de hoofdsteun en de contactpunten, deurklinken, stoelleuningen, etc. en ga ik de ramen even goed helemaal open zetten.

Behandelingen zijn zoals altijd al alleen op afspraak. Probeer op tijd te komen zodat je niet in de wachtkamer hoeft plaats te nemen. In de wachtkamer is plek voor twee wachtenden met anderhalve meter afstand ertussen, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan ?

Ik vraag je om het toilet nu niet te gebruiken. Mocht je het toilet wèl gewoon nodig hebben: trek het toilet alléén door als de bril naar beneden is. Was daarna je handen in het fonteintje. Laat de wc deur een stukje open staan als je weggaat; het raam direct tegenover het toilet staat open voor een goede ventilatie

Zoals je van mij gewend krijgt krijg je je eigen verse handdoeken die na jouw behandeling meteen de wasmand ingaan. We wassen nu op 90 graden.

In deze tijd stel ik het meer dan anders op prijs als jij jezelf thuis lekker douched met zeep voordat je naar de praktijk komt. Bij binnenkomst zal ik je vragen om je handen te wassen met biologisch afbreekbare olijfolie-zeep !

Graag tot ziens op de tafel of op de mat. Laat de ontspanning en heling beginnen ! Reserveer nu

Massage therapeut Jeroen

Reserveer nu